Microsoft Dynamics CRM Software
Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen
Bied uw klanten een onvergetelijke ervaring. Meer informatie

CRM-oplossingen

Microsoft Dynamics 365 bevat verschillende CRM-apps, afgestemd op uw behoeften. De apps kunnen onafhankelijk van elkaar worden geïmplementeerd. Elke toepassing lost echte problemen op en zorgt voor tastbare resultaten. Maar combineert u ze, dan heeft u past echt power om uw bedrijf te transformeren.  U kiest en betaalt voor wat u nodig heeft, op het moment dat u het nodig heeft. 


CRM-oplossing voor Sales

De CRM-oplossing Dynamics 365 for Sales beheert het gehele verkoopproces en helpt uw verkopers echt anders te werken. Van prospect tot verkoopkans, offerte, bestelling en het getekende contract. U kunt sneller scoren door elk gesprek met de klant relevanter, waardevoller en productiever te maken. Zo kunt u met betere inzichten vertrouwen op uw pijplijn en meer verkopen.

Meer informatie


CRM-oplossing voor Marketing

Marketing is vandaag de dag verantwoordelijk voor een groter deel van het klanttraject dan ooit tevoren. Klanten dienen via nieuwe manieren en via nieuwe kanalen te worden benaderd. De automatisering van marketing met behulp van CRM ondersteunt dit. Houd het contact met uw klanten doeltreffend en relevant. De CRM-oplossing Microsoft Dynamics 365 for Marketing helpt u uw klantenbase uit te bouwen en uw marketingvisie waar te maken. Adobe Marketing Cloud is de voorkeurstoepassing voor marketing van Microsoft Dynamics 365.

Meer informatie


CRM-oplossing voor Customer Service

Uw dienstverlening stopt niet bij verkoop. Elk contactmoment met uw klanten is belangrijk. Om hen effectief te blijven bedienen, moet u een snelle, efficiënte en effectieve dienstverlening bieden. De CRM-oplossing Microsoft Dynamics 365 for Customer Service helpt u. Met Microsoft Dynamics 365 for Customer Service kunt u de juiste antwoorden bieden, op het juiste moment, via het gewenste kanaal. U bent in staat relevante en persoonlijke service te bieden en daarmee aan de veranderde serviceverwachtingen van klanten te voldoen.

Meer informatie


CRM-oplossing voor Field Service

Voor field service organisaties is het van belang om de productiviteit te verhogen, controle te hebben over marges en marktaandeel te winnen. De CRM-oplossing Microsoft Dynamics 365 for Field Service stelt uw field service in staat om het meeste uit hun werktijd te halen en nieuwe markten te ontdekken door een geoptimaliseerde dienstverlening aan te bieden.

Meer informatie


CRM-oplossing voor Project Service Automation

Eenvoudig uw medewerkers in staat stellen om in controle te zijn over hun projecten en PSA binnen Microsoft Dynamics 365 inzetten bij het ondersteunen en realiseren van uw projecten, doelen en strategie. Met de CRM-oplossing Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation heeft u de totaaloplossing in huis om uw projecten optimaal te beheren vanaf het voorcalculatie proces tot en met de facturatie.

Meer informatie

Contact Fast
Sales
W.Papers

Neem contact op!

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.

Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

 

*Privacy:

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.