Microsoft Dynamics CRM Software
Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen
Bied uw klanten een onvergetelijke ervaring. Meer informatie

CRM-oplossing voor Marketing

Een pijplijn opbouwen. Impact maken. Klanten binden.

Marketing is vandaag de dag verantwoordelijk voor een groter deel van het klanttraject dan ooit tevoren. Klanten dienen via nieuwe manieren en via nieuwe kanalen te worden benaderd. De automatisering van marketing met behulp van CRM ondersteunt dit. Houd het contact met uw klanten doeltreffend en relevant. DE CRM-oplossing Microsoft Dynamics 365 for Marketing helpt u uw klantenbase uit te bouwen en uw marketingvisie waar te maken. 

 

“Met Microsoft Dynamics 365 for Marketing hebben wij meer inzicht gekregen in de klantreis en in de belangrijkste drop-out momenten tijdens die klantreis. Door steeds te testen en te optimaliseren is het ons gelukt om de drop-out rate met 35% te verlagen.”

 

Succesvolle marketing start met een goede planning

Succesvolle marketing start met een goede planning

De juiste CRM-oplossing helpt u de tijd te verkorten om uw product in de markt te zetten en de consistentie van communicatie rond uw merk te verbeteren. Plan en beheer uw budgetten, werk samen met uw team en manage uw content met een enkel systeem. Doordat u uw planning baseert op één bron van informatie biedt u een consistente en doordachte beleving aan uw klanten.

 

Omnichannel marketingcampagnes plannen, uitvoeren en meten

Voeg marketing planning en marketing automation toe aan uw CRM

De CRM-oplossing Microsoft Dynamics 365 for Marketing stelt uw marketingmedewerkers in staat marketingcampagnes via meerdere kanalen van begin tot eind te plannen, uit te voeren en te meten. Spreek uw klanten aan met persoonlijke campagnes via meerdere kanalen, zoals e-mail, sociale media, evenementen en direct mail. Vereenvoudigde implementatie van uw campagnes betekent meer tijd om u te richten op uw kernactiviteiten. Dit betekent een betere klantervaring. 

Marketing Automation en lead nurturing

 

Creëer uw pijplijn

De e-mail marketing functionaliteit in de CRM-oplossing Microsoft Dynamics 365 for Marketing laat u snel en gemakkelijk bulk e-mails maken en verzenden. Alle verzonden, geopende en click-through/bouncegegevens worden vermeld. De drag en drop editor is een eenvoudige manier om een e-mail te creëren. Selecteer een lay-out, voeg tekst en links gemakkelijk toe, pas de stijl aan en zie de veranderingen gebeuren in real-time. Natuurlijk kunt u uw e-mails personaliseren met gegevens uit CRM. U kunt Microsoft Dynamics 365 for Marketing zo instellen dat e-mails automatisch worden verstuurd via een workflow aan de hand van triggers. Link e-mail templates naar formulieren zodat wanneer een bezoeker een formulier invult hij automatisch een e-mail krijgt ter bevestiging van zijn aanvraag en een link naar de bron die hij heeft gevraagd.


Creëer uw pijplijn met segmentatie en leadscoring

Creëer uw pijplijn

Combineer uw marketing en verkoop in uw CRM en genereer meer leads met geavanceerde segmentatie. Analyseer het gedrag van uw klanten door middel van KPI's, data en lead scoring. U zult veel nauwkeuriger gekwalificeerde leads kunnen identificeren. Dit zal resulteren in verhoogde verkoopresultaten.

 

Luister naar uw klanten en ga in dialoog met hen via social media

Luister naar uw klanten en ga in dialoog met hen via social media

In hoeverre wordt uw stem gehoord op social media? Weet u wat uw reputatie en naamsbekendheid is? Verhoog de zichtbaarheid van strategische initiatieven op sociale media, zoals Twitter, Facebook en YouTube, met social listening in uw CRM.


Test de effectiviteit van uw marketingcampagnes

Test de effectiviteit van uw marketingcampagnes

Maak relevante real-time analyses en stel uw return on investment (ROI) vast. De CRM-oplossing Microsoft Dynamics 365 for Marketing biedt ingebouwde Business Intelligence (BI) tools met Microsoft Power BI. Zo kunt u situaties goed in kaart te brengen en de juiste beslissingen en investeringen maken. Verander uw marketingactiviteiten in een bron van omzet. Met behulp van dashboards heeft u een duidelijk overzicht op campagneresultaten.

 

 

 

Voordelen voor Marketeers

Corporate Marketing / Demand Generation

Creatief / Advertising

Social / Digital / Web

CMO / Marketing Executive

Contact Fast
Sales
W.Papers

Neem contact op!

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.

Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

 

*Privacy:

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.