Microsoft Dynamics CRM Software
Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen
Bied uw klanten een onvergetelijke ervaring. Meer informatie

CRM-oplossing voor Project Service Automation

Maximale grip op uw projecten

De CRM-oplossing voor Project Service Automation van Microsoft Dynamics 365 ondersteunt u bij het realiseren van uw projecten, doelen en strategie. Het is een totaaloplossing om uw projecten optimaal te beheren vanaf het voorcalculatie proces tot en met de facturatie. U stelt u er uw medewerkers eenvoudig mee in staat om in controle te zijn over hun projecten.  

 

“Wij hebben altijd gewerkt met meerdere losse systemen. Hierdoor was het lastig om de juiste strategische keuzes te maken. Met Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation als centrale project automatiseringstool lukt dit beter en hebben wij onze totale winstgevendheid met 35% verhoogd.”


Aanmelden voor de kenniscyclus

Om écht te kunnen profiteren van de digitalisering en uw diensten te verbeteren, moeten de inrichting van uw interne organisatie en de manier van (samen)werken goed aansluiten. Ontdek in onze zesdelige kenniscyclus over Project Service Automation hoe dit helpt uw doelstellingen te behalen.

 

Meld mij aan voor de kenniscyclus>>


Optimaal inzicht in de capaciteit van uw bedrijf

Ondersteun uw servicemedewerkers

Uw medewerkers kunnen snel en eenvoudig de urenrapportage en onkostennota in uw CRM publiceren via een beveiligd portaal, de mobiele app of direct in Outlook. Ook kunnen zij hun inzetbaarheid en de projectkenmerken opvragen. Plannen, begroten, prognoses doen en bijstellen; u doet het eenvoudig en onderbouwd. Het resultaat: maximale efficiëntie en rendement.

Wees een projectmanager, geen administratief assistent

Uw projectmanagers kunnen makkelijk de voorbereidingen treffen van de facturatie. Zij hebben een zeer goed inzicht in wat gefactureerd mag worden en van het al bereikte omzetcijfer. In vele gevallen is aangetoond dat een betere, meer gedetailleerde facturatie de resultaten verbetert. Houd een compleet zicht op wat gefactureerd kan worden, wat gepland dient te worden, welke medewerkers onvoldoende ingeschakeld worden en welke klanten het meest rendabel zijn. In uw centrale CRM-systeem. 

Succesvolle projecten met een goede planning

Beheer contracten

Zorg voor een beter inzicht in uw projecten en een eenvoudige urenregistratie. Zo 

bent u verzekerd van een betere procesbewaking en heldere verantwoording van uren. Doordat alle

projectgegevens via uw CRM in één oogopslag zichtbaar zijn en er middels het planbord gepland kan worden, kunnen uw projectmanagers de juiste beslissingen nemen en doeltreffend de prioriteiten in een project beheren. Het resultaat: 

sneller factureren en transparante projectplanning.

Efficiënte bedrijfsprocessen

Teamcommunicatie voor een betere klantenservice

Realiseer een betere opvolging van verkoopkans tot gerealiseerd project. Het aanmaken van nieuwe projecten, het opstellen van budgetten, de planning van projecten en het beheer van hulpmiddelen wordt ondersteund door de CRM-oplossing Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation. Via de dashboards kunt u de projecten, documenten en doelstellingen van uw teams toekennen, controleren en beheren. Betere klantdossiers leiden tot snellere dienstverlening op maat. Het resultaat: Duurzame klantrelaties. Meer omzet. Meer rendement.

Deel uw kennis en documenten eenvoudig

Met Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation is uw projectleider altijd up-to-date met zijn dossiers. Hij kan op elk moment de precieze activiteitenrapporten leveren en betrouwbare informatie voorleggen op interne meetings of aan klanten. Alle data en informatie is gecentraliseerd en toegankelijk in uw CRM-systeem zodat het voor iedere gewenste persoon eenvoudig te vinden én te beheren is. Het resultaat: betere samenwerking en minder kans op fouten en tijdverlies.

 


 

Voordelen voor projectleiders

Projectbeheer

De CRM-oplossing Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation integreert projectbeheer, overzicht van tijdsgebruik en facturatie. De projectleiders kunnen op elk ogenblik in real-time een overzicht hebben van de huidige en toekomstige activiteiten, de budgettering van projecten, hun margebijdrage en de reële marge. De toegang is beveiligd met beheer van de toegangsrechten volgens het gebruikersprofiel.

 

Documentatie en rapportage

Uw projectleider is steeds up-to-date met zijn dossiers. Hij kan op elk ogenblik de precieze activiteitenrapporten leveren en betrouwbare informatie voorleggen op interne meetings of aan klanten. Deze rapporten kunnen in slechts enkele minuten worden opgevraagd, wat uren aan voorbereiding uitspaart. Alle gegevens kunnen geëxporteerd worden naar andere programma’s en formaten waaronder Microsoft Excel, XML of PDF.

 

Gantt Chart Software

Met de ingebouwde Gantt Chart software maakt u een grafische weergave van uw Gantt Chart Activiteiten planning en is het mogelijk

afhankelijkheden en mijlpalen te definiëren.

 

Contract Management
Contractbeheer biedt u meerdere mogelijkheden:

 

 

 

Contact Fast
Sales
W.Papers

Neem contact op!

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.

Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

 

*Privacy:

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.