Microsoft Dynamics CRM Software
Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen
Bied uw klanten een onvergetelijke ervaring. Meer informatie

CRM-oplossing voor Sales

Verhoog uw omzet, win marktaandeel en verbeter uw prestaties.

Klanten en prospects zijn vandaag de dag beter geïnformeerd. Zij maken vaak aankoopbeslissingen voordat u ze zelfs gesproken heeft. Uw verkoopstrategie moet hieraan aangepast worden. Uw teams hebben intuïtieve en gebruiksvriendelijke tools nodig om zo effectief mogelijk te werken. De CRM-oplossing Microsoft Dynamics 365 for Sales biedt al deze mogelijkheden. In slechts 10 dagen kunnen wij Dynamics 365 for Sales met onze Fast Sales aanpak al voor u inrichten.

 

“In minder dan 10 dagen waren wij live met Microsoft Dynamics 365 for Sales. In minder dan 10 weken hebben wij onze investering terugverdiend.”

De CRM-oplossing Microsoft Dynamics 365 for Sales beheert het gehele verkoopproces en helpt uw verkopers echt anders te werken. Van prospect tot verkoopkans, offerte, bestelling en het getekende contract. U kunt sneller scoren door elk gesprek met de klant relevanter, waardevoller en productiever te maken. Zo kunt u met betere inzichten vertrouwen op uw pijplijn en meer verkopen.


Aanmelden voor de kenniscyclus

 

Voor meer informatie over upgrademogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u zich inschrijven voor onze gratis kenniscyclus over CRM in de cloud met de CRM-app Microsoft Dynamics 365 for Sales. U ontvangt dan vrijblijvend een email per week gedurende vier weken. Hiermee wordt u stap voor stap geïnformeerd over thema’s als digitale transformatie en de toenemende vraag naar de cloud, intuitieve verkoopproductiviteit en de mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365 for Sales. Deze standaard CRM-oplossing in de cloud richten wij al in 10 dagen voor u in.

 

Meld mij aan voor de kenniscyclus>>


Potentiële klanten omzetten in daadwerkelijke klanten

U wilt dat uw verkooporganisatie optimaal presteert. Procesflows in uw CRM-oplossing ondersteunen vertegenwoordigers en managers hierin. Uw verkoopmedewerkers kunnen zich zo concentreren op de activiteiten met de hoogste impact. Automatische waarschuwingen stellen u op de hoogte van nieuws en evenementen rondom uw accounts. Door de multi-channel communicatiemogelijkheden kunt u een speciale relatie met uw klanten ontwikkelen door te kiezen voor het communicatiemiddel van hun voorkeur: social media, chat, mobiel, etc. 

Overal en altijd slimmer en sneller verkopen en samenwerken

Blijf dankzij een uitstekende mobiele oplossing altijd in contact met uw klantenUw verkoopmedewerkers zijn continu op pad. Doordat de CRM-oplossingen van Microsoft Dynamics 365 overal en altijd gebruikt kunnen worden, hebben zij toegang tot alle informatie die ze nodig hebben, waar ze ook zijn. Uw vertegenwoordigers kunnen makkelijk contact maken met de juiste mensen, de juiste informatie delen en deals organiseren met behulp van o.a. Yammer en Skype. Ook kunnen zij effectief samenwerken met andere teams, regio’s en werkgroepen.

Relevante conversaties en social selling

Leer uw klanten beter kennen door social media

Zorg dat uw verkoopteam optimaal gebruik van social media kan maken door integratie met uw CRM-oplossing. Zo kunnen ze kansen identificeren en hun klantrelaties optimaal beheren. Dit biedt concurrentievoordeel. Op de hoogte blijven van relevante conversaties op social media zorgt voor meer waardevolle klantgesprekken en meer productiviteit.

 

 

Real-time stuurinformatie

Real-time stuurinformatie

Met real-time verkooprapportages, flexibele dashboards en online visualisatie van gegevens uit uw CRM-oplossing heeft u direct inzicht in de pijplijn, op welk apparaat en waar dan ook. Presenteer uw gegevens gemakkelijk per regio, team of prijslijst.

 

 

 

 

Voordelen voor verkopers

Integratie Outlook
Dankzij de integratie met Outlook legt u eenvoudig e-mails, afspraken en taken vast in uw CRM-oplossing en kunt u, indien gewenst, volledig vanuit Outlook werken.
 

Klant 360°
Een 360 graden blik op uw klanten, zijn contacten, adressen en alle relevante gegevens.

Verkoopkansen
Beheer van uw pijplijn, van uw commerciële activiteiten, van de aangeboden producten, van het accorderingsproces van de documenten tot aan het verkoopproces.

Offertes
Maak eenvoudig en effectief offertes met een druk op de knop. Gebruik sjablonen om uw offertes aan te passen naar uw eigen huisstijl.

 

Echt zakelijke inzicht
Tools voor planning en beheer volgens belangrijke prestatiecijfers (KPI’s) en inzichten om de concurrenten een stapje voor te blijven.

 

Contact Fast
Sales
W.Papers

Neem contact op!

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.

Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

 

*Privacy:

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.