Microsoft Dynamics CRM Software
Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen
Bied uw klanten een onvergetelijke ervaring. Meer informatie

Onze kijk op CRM

Veel organisaties waar wij mee spreken zien relatiebeheer (CRM) nog altijd als een oplossing. Wij zien relatiebeheer echter als een strategie, die logisch voortvloeit uit de missie en visie van een bedrijf. CRM is onlosmakelijk verbonden met hogere klanttevredenheid en gezonde bedrijfsvoering waarbij alles draait om het vergroten van klantbinding. Klantgerichtheid is cruciaal voor lange termijn succes en voor een sterke concurrentiepositie, maar er zijn uiteraard ook korte termijn financiële doelen. Hoe krijgt u deze op één lijn? 

CRM-oplossingen van Microsoft Dynamics 365

Microsoft’s strategie richting een moderne, complete bedrijfsoplossing met zakelijke apps in de cloud biedt een uitstekende basis. Microsoft Dynamics 365 bevat applicaties die zijn gebaseerd op CRM, ERP, Office 365 en Azure en bieden gebruikers ingebouwde inzichten en intelligentie. Microsoft Dynamics 365 bevat verschillende CRM-apps, afgestemd op uw behoeften; Sales, Marketing, Customer Service, Field Service en Project Service Automation. Elke toepassing lost echte problemen op en zorgt voor tastbare resultaten. Maar combineert u ze, dan heeft u pas echt power en mogelijkheden om uw bedrijf te transformeren.

Ervaring

Prodware heeft al meer dan tien jaar ervaring met het implementeren van CRM oplossingen in Nederland. Klanten kunnen vertrouwen op de expertise van onze professionals.

Think global act local

Prodware’s klantenportefeuille omvat zowel kleine bedrijven als grotere multinationals. Onze CRM teams kennen de lokale markt. De internationaal gevestigde Prodware Groep garandeert overal hetzelfde hoge kwaliteitsniveau en stelt ons in staat om CRM in meer dan 75 landen aan te bieden.

 

Contact Fast
Sales
W.Papers

Neem contact op!

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.

Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

 

*Privacy:

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.