Microsoft Dynamics CRM Software
Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen
Bied uw klanten een onvergetelijke ervaring. Meer informatie

Prodware Fast Sales

In 4 tot 6 weken live met CRM in de cloud

De Prodware Fast Sales aanpak wordt gebruikt voor een snelle implementatie van de CRM-oplossing Microsoft Dynamics 365 for Sales. In een workshop met uw commerciele mensen bepalen wij de benodigde velden en waarden in het CRM. Deze worden vervolgens ingericht en ingesteld, waarna we al uw klantgegevens in de omgeving laden en trainingen verzorgen zodat het CRM optimaal gebruikt wordt. Ontdek in deze factsheet de details van onze Fast Sales CRM aanpak.

In 4 tot 6 weken live met CRM in de cloud!

 

 

 

Voor meer informatie over Microsoft Dynamics 365 for Sales, de Prodware Fast Sales aanpak en upgrademogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u zich inschrijven voor onze gratis kenniscyclus. U ontvangt dan vrijblijvend een email per week gedurende vier weken. Hiermee wordt u stap voor stap geïnformeerd over thema’s als digitale transformatie en de toenemende vraag naar de cloud, intuitieve verkoopproductiviteit en de mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365 for Sales.
Neem contact op!

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.

Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

 

*Privacy:

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.