Microsoft Dynamics CRM Software
Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen
Bied uw klanten een onvergetelijke ervaring. Meer informatie

Beheer en Support

Na de implementatie van een van de Microsoft Dynamics 365 CRM-apps kunt u ons inschakelen voor het beheer en support op uw omgeving. Wij bieden flexibele opties voor ondersteuning en in onderling overleg bepalen wij graag met u de ideale support invulling, zodat u zich zonder zorgen op uw eigen business kunt richten.

 

Mogelijkheden vanuit local en global support centres zijn:

Beheer en Support

 

De afspraken die we maken over de diensten die u wilt gebruiken, worden vastgelegd in een Service Level Agreement. Zo weet u wat u kunt verwachten en kunnen wij de service bieden die u nodig heeft.

 

Wij verzorgen het beheer en verhelpen eventuele incidenten. Ons supportteam staat klaar om uw vragen te beantwoorden of deze te beleggen bij een specialist die in detail op de hoogte is van de specifieke implementatie bij uw organisatie.

 

Contact
Ons support team is beschikbaar voor al uw vragen (maandag tot en met vrijdag, 08:00 - 18:00 uur) via +31 (0)418 68 35 68 of via e-mail servicedesk@prodware.nl

Contact Fast
Sales
W.Papers

Neem contact op!

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.

Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

 

*Privacy:

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.