Microsoft Dynamics CRM Software
Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen
Bied uw klanten een onvergetelijke ervaring. Meer informatie

Ik gebruik al CRM

Gebruikt u een oudere versie van Microsoft Dynamics CRM? Dan is het nu het moment om een upgrade te overwegen!
 

Licenties van bestaande CRM Online klanten zijn op 1 november 2016 vervangen door Dynamics 365 licenties. Ze hebben toegang gekregen tot Microsoft Dynamics 365 for Sales, Microsoft Dynamics 365 for Marketing, Microsoft Dynamics 365 for Customer Service, Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation en/of Microsoft Dynamics 365 for Field Service, afhankelijk van hun contract. Klanten met een bestaand abonnement of contract kunnen meer gebruikers toevoegen onder de bestaande voorwaarden. Bestaande klanten kwalificeren zich voor een speciale transitieprijs die drie jaar geldig zal zijn.

 

CRM on-premise klanten kunnen on-premise blijven op Dynamics 365. Microsoft respecteert het feit dat sommige klanten zelf willen bepalen of en wanneer zij naar de cloud willen verhuizen. Ook hier kunnen klanten met een bestaand abonnement of contract meer gebruikers toevoegen onder de bestaande voorwaarden. Bestaande klanten kwalificeren zich voor een speciale transitieprijs.

 

Wanneer u wel klaar bent om gebruik te gaan maken van de cloud, heeft Microsoft interessante opties beschikbaar. U kunt gedeeltelijk on-premise blijven, maar wel gebruikmaken van cloud add-ons. Of u gaat uw oplossing volledig in de cloud en op licentiebasis afnemen. Wij adviseren u hier graag in.  

 

 


Aanmelden voor de kenniscyclus

 

Voor meer informatie over upgrademogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u zich inschrijven voor onze gratis kenniscyclus over CRM in de cloud met de CRM-app Microsoft Dynamics 365 for Sales. U ontvangt dan vrijblijvend een email per week gedurende vier weken. Hiermee wordt u stap voor stap geïnformeerd over thema’s als digitale transformatie en de toenemende vraag naar de cloud, intuitieve verkoopproductiviteit en de mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365 for Sales. Deze standaard CRM-oplossing in de cloud richten wij al in 10 dagen voor u in.

 

Meld mij aan voor de kenniscyclus>>


 

Stappen Prodware upgradeproces

 1. Tijdens deze eerste verplichte stap vindt er een gratis analyseafspraak plaats met een adviseur van Prodware. Hij/zij zal u een aantal vragen stellen uit een speciale vragenlijst voor analyses om te bepalen hoe complex de upgrade wordt.
  Wat wij leveren: ingevulde vragenlijst voor de upgrade-analyse.
   
 2. Tijdens deze stap maakt een technisch architect verbinding met uw omgeving en controleert hij/zij de aanpassingen, invoegtoepassingen, JavaScripts, interfaces en rapporten. Hierbij brengt hij/zij de wijzigingen in kaart die nog nodig zijn voor een probleemloze upgrade. In de auditfase worden ook infrastructurele aspecten bekeken en krijgt u een aanbeveling over de maatregelen die in elk domein moeten worden genomen.Wat wij leveren: Document voor de upgrade-audit.
   
 3. De eerste stap van het migratieproces is de implementatie van uw oplossing in een testomgeving. Verder wordt ook het nieuwste updatepakket geïnstalleerd. Als u al over een testomgeving beschikt die aan de vereisten voldoet, kan deze stap worden overgeslagen. Wat wij leveren: Bijgewerkte oplossing, geïnstalleerd in de testomgeving.
   
 4. Tijdens deze stap wordt de upgradewizard geactiveerd in de testomgeving. Het upgradeproces is eenvoudig en vereist geen speciale expertise voor probleemoplossing als er iets misgaat tijdens het proces. Wat wij leveren: Naar de nieuwste bijgewerkte oplossing.
   
 5. Sommige methoden die in vorige versies van Microsoft Dynamics CRM werden gebruikt, worden niet meer ondersteund in Microsoft Dynamics 365. Dit houdt in dat de JavaScripts en invoegtoepassingen moeten worden gecontroleerd om te bevestigen dat ze compatibel zijn met de nieuwe versie. Wat wij leveren: Specifieke ontwikkelen die allemaal compatibel zijn met de nieuwste versie.
   
 6. Het technisch proces is nu voltooid en u kunt volledige tests uitvoeren op uw omgeving om te controleren of alles naar behoren werkt. Wat wij leveren: u voert de tests uit en Prodware verhelpt eventuele bugs voor u.

 

Aan het einde van het proces wordt kennis over de nieuwe functies van Microsoft Dynamics 365 (technische en functionele aspecten) overgedragen aan de beheerders en eindgebruikers. Er worden 2 trainingssessies gehouden: tijdens de eerste worden de nieuwe functies uitgelegd aan de belangrijkste gebruikers en tijdens de tweede krijgen de beheerders meer informatie over de nieuwe beheer- en ontwikkelmogelijkheden van de tool. Wij leveren: documentatie van Microsoft (handleidingen voor eindgebruikers en beheerders).

 

 

Contact Fast
Sales
W.Papers

Neem contact op!

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.

Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

 

*Privacy:

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.